Dr Bach kapljice za živali-PRILAGAJANJE NA NOVA OKOLJA

Ena najbolj stresnih situacij v življenju je selitev, saj prinaša mnoge izzive, s katerimi se moramo soočiti in se jim prilagoditi, da lahko imamo pozitivno izkušnjo sobivanja v družini in v okolju.

Ko se soočajo z novimi sosedi, okoljem, hišo ali stanovanjem,  ulicami, morda tudi z novimi prijatelji, predvsem pa z množico novih izkušenj, lahko naši ljubljenčki doživljajo večjo tesnobo, neugodje in strah. Tako kot mi, tudi naši hišni ljubljenčki doživljajo vsa ta čustva, vendar z eno razliko: čustva ne zmorejo izraziti na zdrav način.

Včasih so te izkušnje še bolj kompleksne, če se družina preseli iz hiše v stanovanje, kar prinaša zmanjšanje življenjskega prostora, zaradi česar se živali lahko počutijo še bolj frustrirane in v stresu.

Formula »Prilagajanje na nova okolja«prinaša živali umirjenost ter zmanjša tesnobnost in nelagodje zaradi potrebe po privajanju na nov varen prostor. Prav tako formula pomaga pri zmanjševanju in odpravljanju specifičnih strahov, ki jih živali lahko doživljajo ob takšnih spremembah. Daje občutek miru, varnosti in podpore.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino