Akcija!

Dr. Bach kapljice progesteron 30 ml

29,99 27,99

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja.

Namen:
-predmenstrualni sindrom.
-motnje ženskega hormonskega cikla in plodnosti.
-menstrualni krči.
-medmenstrualno opažanje.
-policistični jajčniki.

Ob nakupu dveh enakih izdelkov 5% popusta!

Kategorija:

Opis

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja. Uporaba:

Dr. Bach kapljice ne delujejo v smislu dopolnitve hormonskega primanjkljaja, temveč v smislu fine regulacije. Delujejo tako, da zagotavljajo informacije, ki lahko aktivirajo mehanizme samoregulacije. Esence kompenzirajo neravnovesja, ki jih povzročijo rahle spremembe fiziološke koncentracije ustreznega hormona.

Namen:
-predmenstrualni sindrom.
-motnje ženskega hormonskega cikla in plodnosti.
-menstrualni krči.
-medmenstrualno opažanje.
-policistični jajčniki.

Uporaba:
10–20 kapljic zjutraj in 10–20 kapljic zvečer približno eno uro pred spanjem. Pri kroničnih težavah nadaljujemo s cikli terapije, ki trajajo vsaj 2 meseca, ponovimo lahko, po 15 dneh brez uporabe. Pri akutnih težavah se terapija nadaljuje, dokler simptomi ne izginejo. Lahko odločite za šok terapijo z 10 kapljicami vsakih 20 minut do največ 2 uri. Zužijemo z majhno količino vode, počasi popijemo in držimo v ustih pred požiranjem.

B.A.F.E.P. Certifikat kakovosti

“British Association of Flower Essence Producers”