Dr. Bach kapljice Samozavest in samozaupanje 30 ml

24,99

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja, ko želite razvijati občutek lastne vrednosti in samozavesti. Primer: Pri pripravi na izpit se veliko študentov pritožuje zaradi slabe koncentracije. To je v bistvu posledica pomanjkanja samozavesti, ki se lahko obravnava z mešanico Samozavest in samozaupanje. Poleg tega je pogosto prisoten problem akutnega stresa (Remedy), motenj spanja (Mirenspanec) ali utrujenosti (Energija in vitalnost).   B.A.F.E.P. Certifikat kakovosti “British Association of Flower Essence Producers”

Kategorija:

Opis

Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudi vaše lastne notranje vire in naravno zmožnost prilagajanja, ko želite razvijati občutek lastne vrednosti in samozavesti.

Sestavine:

TAVŽENTROŽA (Centaury): Težava: šibka volja, ne zna reči »ne«, pretirana reakcija na želje drugih. Pozitivni učinek: samozavest, volja, hotenje. ROŽIČ (Cerato): Težava: premalo zaupanja v lastne presoje, oseba venomer sprašuje druge za mnenje. Pozitivni učinek: gotovost, varnost, stalnost. BREST (Elm): Težava: depresivnost, preobremenjenost z odgovornostjo. Pozitivni učinek: odločnost, podpora. ENCIJAN (Gentian):Težava: skeptičen, dvomi, pesimističen, zlahka mu vzameš pogum. Pozitivni učinek: zavedanje svojih lastnih sposobnosti, samozavest. GABER (Hornbeam): Težava: izčrpanost, dvomi, občutek “ponedeljkovega jutra”. Pozitivni učinek: vitalnost, svežina, občutek energije. MACESEN (Larch): Težava: kompleks manjvrednosti, pričakovanje neuspeha zaradi pomanjkljivega samozaupanja. Pozitivni učinek: hrabrost, pogum, drznost. MEŠIČ (Scleranthus): Težava: neodločnost, omahljivost med dvema ali več možnostmi, oseba dvomi. Pozitivni učinek: ravnovesje, odločnost. REPIK (Agrimony): Težava: težave in velika bolečina, stiska, ki se skriva za vedrim, veselim izrazom. Pozitivni učinek: harmonija, skladnost, ubranost.

Možne kombinacije z mešanico Samozavest in samozaupanje:

Samozavest in samozaupanje in Remedy Samozavest in samozaupanje in Miren Spanec Samozavest in samozaupanje in Energija in vitalnost Primer: Pri pripravi na izpit se veliko študentov pritožuje zaradi slabe koncentracije. To je v bistvu posledica pomanjkanja samozavesti, ki se lahko obravnava z mešanico Samozavest in samozaupanje. Poleg tega je pogosto prisoten problem akutnega stresa (Remedy), motenj spanja (Mirenspanec) ali utrujenosti (Energija in vitalnost).

Povezani članki:

 • Samovrednotenje Več
 • Samopodoba Več
 • Samozavedanje Več
 • Pomen sprememb v življenju Več
 • Previsoka pričakovanja staršev-strah Več
 • Optimizem Več
 • Debelost-prenajedanje Več
 • Kompulzivno prenajedanje-Bulimija Več
 • Otroci Več

BREZ STRANSKIH UČINKOV BREZ KONTRAINDIKACIJ Z DRUGIMI ZDRAVILI PRIPRAVLJENE PO ORIGINALNI METODI B.A.F.E.P. Certifikat kakovosti “British Association of Flower Essence Producers”

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino