Poškodbe izdelka
Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljalca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške MEDICA, trgovina s farmacevtskimi izdelki, Urban Rebernik s.p., poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem možnem roku poslali kupcu nov izdelek. V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na info.medica.center@gmail.com, ali tel. št. +386 31 320 049. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov info.medica.center@gmail.com. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.

Način in strošek dostave
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (dostava od 1-3 delovne dni, najkasneje do 5 delovnih dni). Strošek dostave krije podjetje MEDICA, trgovina s farmacevtskimi izdelki, Urban Rebernik s.p. za vso Slovenijo. Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

PREVZEMNO MESTO

Naročene izdelke lahko po želji prevzamete tudi v skladiščnih prostorih podjetja na naslovu: cesta na Grad 49, 3000 Celje, po predhodnem telefonskem dogovoru.

Mnenje, predlogi
Vaši predlogi in komentarji so dobrodošli. Pišete nam lahko na e-mail: info.medica.center@gmail.com Vsakega mnenja smo zelo veseli, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!

Obrazec za odstop od pogodbe.pdf

Dostava.pdf