Dr. Bach kapljice in otroci

Medtem ko mnoga farmacevtska zdravila neugodno delujejo na še nerojenega otroka in jih nosečnice ne smejo uživati, te nevarnosti pri bachovih kapljicah ni.

Strah, da bi škodile nosečnici ali otroku, je odveč. Kapljice so naravne in brez stranskih učinkov.

Umirjajo nosečnico in jo lahko spremljajo in podpirajo pri vseh čustvenih stiskah v tem obdobju.

Pri čustvenih in hormonskih nihanjih ter slabosti v nosečnosti pomaga mešanica ženske harmonije.Bodočim mamam, ki so pretirano zaskrbljene, kako bodo vzgajale otroka, lahko pomaga mix samozavest in smozaupanje tudi če je prisoten občutek, da ne bodo zmogle. Vse, kar umirja bodočo mamo in očeta, pozitivno deluje tudi na še nerojenega otroka. Pri porodu najpogosteje uporabljamo Remedy sprostitev, brez stresa.

Kadar je prisoten strah pred porodom ali , pri pretiranem strahu, da bi bilo z otrokom lahko kaj narobe, je primeren mix Remedy sprostitev, brez stresa. Posebno primerne so kapljice Remedy sprostitev, brez stresa za tiste pare, ki so imeli ob prvem porodu slabe izkušnje in se zato bojijo naslednjega.Ko prvič okopamo novorojenčka, lahko v vodo za kopanje dodamo kapljice betlehemske zvezde za ublažitev porodne travme (seveda jih lahko pijeta tudi mama in očka) in kapljice oreha, ki so prav esenca za prehod v novo za rojstvo. Uporabimo mix energija in vitalnost.

Bachove kapljice so pomoč v čustvenih stiskah. Niso namesto zdravniške pomoči, kadar jo nosečnica ali otrok potrebuje, lahko pa jo spremljajo. Ne nadomeščajo farmacevtskih zdravil, lahko pa jih jemljemo ob njih. Če mati otroka doji, ta kapljice dobi prek mleka in mu jih ni treba dajati posebej. Če ne, mu jih lahko rahlo vmasiramo na kožo. Seveda lahko podobne stiske kot bodoča mati doživlja tudi bodoči očka in kapljice lahko podprejo tudi njega ob strahu, negotovosti, nezaupanju, dvomih, prevzemanju odgovornosti ipd.

Nosečnost je lahko zaželena, včasih pa žal tudi ne. Ob nezaželeni nosečnosti, ob ločitvi para, ki čaka na otroka, ob hotenem ali nehotenem splavu, ob nezmožnosti zanositi ipd. pomoč bachovih kapljic še toliko bolj potrebujemoTakoj po rojstvu otroka so mnogi pari, zlasti matere, preveč zaskrbljeni za otroka. Včasih matere zaradi skrbi zanj ne morejo spati in si odpočiti. Včasih pride tudi do nerazložljivega otožnega razpoloženja. V takih primerih lahko pomaga mix miren spanec, beli in/ali rdeči kostanj. Včasih se mora par, ki dobi otroka, zavarovati pred vmešavanjem bližnjih v ravnanje z otrokom. Tavžentroža takrat pomaga postaviti meje in reči ne. Uporabimo mix samozavest in smozaupanje.

Za več info in naročila: www.medica-center.si ali pokličite za brezplačen nasvet na 031 320 049

CERTIFIKAT KAKOVOSTI ANGLEŠKIH PROIZVAJALCEV

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino