Kako poiskati vire moči v sebi?

Psihologija in medicina sta nastali zato, da bi človeku pomagali pri njegovih težavah. Podrobno jih raziskujeta in zanje iščeta zdravila. Tako podrobno, da sta medtem izgubili podobo celote, namreč človeka. Opredeljujeta simptome, na osnovi njih določita diagnozo, za vsako diagnozo so že na voljo recepti in … začne se zdravljenje diagnoze, ne pa človeka. Ko nam do nečesa ni, se vprašajmo:

• Kakšna je objektivna resnica o našem položaju? To je nadvse pomembno vprašanje, saj se že tu pogosto vmešajo čustva, mi pa izhajamo iz njih in ne iz tega, kar se nam v resnici dogaja.

• Katere so dobre plati tega položaja? Vselej se najde kakšna, ki jo lahko uporabimo v svojo korist.

• Kakšne možnosti mi ponuja ta položaj? Življenje nam z vsakim izzivom ponuja tudi rešitve, le osredotočiti se moramo nanje.

• Kako se kažejo moji odpori? Napetost je vedno znak nepretočnosti, odpora. Če se zanje ne zmenimo, smo slabše opremljeni za reševanje težave.

• Kaj pridobim/izgubim, če se lotim odpravljanja odporov?

Uspeha ni brez pozitivne energije. V našem nezavednem je spravljeno prav vse, kar smo doživeli. Nekatere izkušnje so neprijetne, celo travmatske, in smo jih potlačili, da nas ne bi bolelo. V nezavednem pa je spravljeno tudi bogastvo pozitivnih izkušenj, izkušenj, ob katerih smo bili mirni, pretočni, zadovoljni, srečni. Takšna pozitivna stanja so na dosegu roke in jih lahko uporabimo tako, da védenje in občutenje iz preteklosti povežemo s trenutnim položajem ter iz teh energetskih zalog črpamo zamisli in energijo za reševanje zdajšnje težave.

Uspešni smo lahko le, če delamo s pozitivno energijo, ki daje moč, negativna energija (sram, krivda, jeza, žalost, ljubosumje …) pa našim naporom meče polena pod noge. Zato je predpogoj, da si še pred začetkom dela dvignemo vibracijo. Uspešni smo lahko le, če smo dejavni. Nepredelane vsebine nas namreč silijo k neskončnemu prežvekovanju starih tem na vedno enak način, s čimer po nepotrebnem izgubljamo čas in energijo.

Dr. Bach kapljice so vam lahko v podporo in pomoč!

Spodbujajo posameznikovo notranjo sposobnost uravnotežiti in vzpostaviti harmonijo v primeru osebnostnih težav ali spremenjenih čustvenih stanj.

Dr. Bach kapljice odpravijo vzrok, preden bolezen izbruhne.

Uporabljajo se lahko tudi preventivno, saj nimajo stranskih učinkov ali kontraindikacij.

Za več info in naročila: www.medica-center.si ali pokličite za brezplačen nasvet na 031 320 049

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino