Kako se znebiti paničnih napadov?

Kaj so panični napadi?

Pri panični motnji se pojavljajo napadi intenzivnega strahu, ki se pojavijo nenadoma, nenapovedano, brez zunanjega razloga in brez realne ogroženosti. Panični napadi se lahko pojavijo nekajkrat na mesec, nekajkrat tedensko ali celo nekajkrat dnevno. Ljudje s panično motnjo razvijejo močan strah pred naslednjim napadom.

Kakšni so simptomi panične motnje?

Ljudje s panično motnjo pogosto občutijo naštete simptome: občutijo ogroženost in močno željo po tem, da bi nekam pobegnili, razbija jim srce, čutijo stiskanje v prsih, telo jim trepeta, čutijo vrtoglavico in omotičnost, slabost v trebuhu, težje dihajo, stiska jih v grlu, po različnih delih telesa čutijo mravljince, čutijo vročino ali mrazenje, potenje, občutek ločenosti od telesa; strah pred tem, da bi izgubili kontrolo, strah pred tem, da bi se jim zmešalo ali da bi naredili kaj neprimernega, pojavi se tudi močan strah pred smrtjo.

Kako se za vedno znebiti paničnih napadov?

1. Zavedajte se, da je to le vaš čustven odziv

2. Prepoznajte napad panike

3. Naučite se uporabljati Dr. Bach kapljice

4. odpravite pravi vzrok vaših paničnih napadov

Dr. Bach kapljice Remedy v kombinaciji z BK samozavest & samozaupanje so vam lahko v podporo in pomoč!

Spodbujajo posameznikovo notranjo sposobnost uravnotežiti in vzpostaviti harmonijo v primeru osebnostnih težav ali spremenjenih čustvenih stanj. Uporabljajo se lahko tudi preventivno, saj nimajo stranskih učinkov.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino