Ste brez energije, imate prebavne motnje, težave z nespečnostjo?

Ob vstopu v novo leto se pri ljudeh okrepi zavedanje, da je čas za spremembo. Da je bilo v preteklem mesecu ali dveh zaradi praznikov in večjega uživanja bolj mastne, kalorično bogate hrane, pa tudi sladkarij in alkohola, vsega preveč. Tudi manj gibanja in manj zadrževanja na svežem zraku naredi telesu nekaj škode. Vse to so znaki pretiranega kopičenja nečistoč v telesu. Sami lahko najpogosteje opazimo sledeče znake:

splošno slabo počutje brez prave energije, prebavne težave, lahko tudi izpuščaje, nespečnost, prekomerno znojenje, lahko se pojavi nepravilen srčni ritem, nihanje razpoloženja in podobno. Vse to so sicer lahko tudi znaki drugih, včasih hudih bolezni – ne gre vsega pripisovati prehranskim in lenobnim grehom, pa vendar; že zdrava pamet nam pove, da pretiravanje s hrano in s pitjem alkohola ne more biti dobro. Če se dotaknemo le alkohola in težav, ki jih imamo po pitju. Imamo mačka, ker se alkohol spreminja v toksin in nas zastruplja, poleg tega pride do dehidracije telesa. In čeprav to stanje kmalu mine, ker v telesu poteka proces razstrupljanja, nikakor ni zdravo.

In kaj bomo dosegli?

Namen čiščenja telesa je razstrupljanje posameznih organov in telesa kot celote. Cilj je povsod isti: pomagati prebavnim (želodec, vranica) in drugim organom (jetra, ledvice, pljuča in koža). Hkrati se s tem okrepijo tudi možgani, srce in ožilje. Po razstrupljanju telesa se počutimo bolje, imamo več energije, hitreje mislimo, več zdržimo in se lažje gibljemo. Obenem bolje spimo, imamo lepšo kožo, bolj živahen krvni obtok in več volje. Skratka – kot prenovljeni. Se splača.

Dr. Bach kapljice Energija & vitalnost v kombinaciji z BK samozavest & samozaupanje ali Bk Miren spanec so vam lahko v podporo in pomoč! Spodbujajo posameznikovo notranjo sposobnost uravnotežiti in vzpostaviti harmonijo v primeru osebnostnih težav ali spremenjenih čustvenih stanj. Uporabljajo se lahko tudi preventivno, saj nimajo stranskih učinkov.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino