Vam primankuje energije? Preventiva je boljša kot kurativa.

Če se tudi vi danes počutite slabo in ste brez energije, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, s katerimi si boste obnovili energijo in poskrbeli za boljše počutje. Vaša raven energije je odvisna od čisto vsakodnevnih odločitev. Ljudje, ki so ves čas izčrpani, se pogosto zapletajo v vzorce, ki jim jemljejo energijo in jih izčrpavajo.

Vsi imamo možnost, da poskrbimo za visoko raven življenjske energije ali pa da se še naprej izčrpavamo. Če ste danes utrujeni, je morda čas, da razmislite o odločitvah, ki jih sprejemate v zadnjem času.

Prenehajte s stresnimi vzorci mišljenja.

Če kar naprej premlevate eno in isto in vas ves čas tarejo različne vsakodnevne težave, je morda čas, da spoznate, kako tako vedenje vpliva na raven vaše življenjske energije. Večina ljudi ne razume, da je stres njen ogromen porabnik. Poskusite se umiriti in nadzorujte svoje misli, uporabite Dr. Bach kapljice Remedy, sprostitev brez stresa.

Izklopite se.

Način, kako danes ljudje komuniciramo, je postal prav nor. Vsi pričakujejo, da bomo takoj odgovorili na elektronsko pošto, vse klice, kratka sporočila ter da bomo povrhu vsega aktivni še na vseh mogočih družbenih omrežjih. Včasih je najbolje, da se preprosto »izklopimo«. Danes smo ves čas na razpolago, kar je res zelo škodljivo tako za telo, kot tudi za duha. Ne bo konec sveta, če bo vaš telefon uro ali dve izklopljen. Ali pa če ne boste v trenutku odgovorili na elektronsko pošto, uporabite Dr. Bach kapljice energija & vitalnost.

Ne bodite preveč ustrežljivi.

Morda se tudi v trudite na vsak način ugajati ljudem. Naj vam povemo, da je to pot, ki zagotovo vodi v izgorelost. Če vsakomur vedno rečete da, vam zase in za vaše življenje na koncu ostane bore malo energije. Zavedajte se, da je popolnoma v redu, če ste iskreni in rečete ne, kadar nimate časa pomagati drugim. Vaši bližnji vas zaradi tega ne bodo imeli nič manj radi in vas ne bodo nič manj cenili. Prepričani smo, da bodo znali sprejeti vašo odločitev, uporabite Dr. Bach kapljice samozavest & samozaupanje.

Izboljšajte kakovost spanca.

Kakovost in količina nočnega počitka se odražata tudi na naši ravni energije. Številni ljudje imajo težave s tem, da zaradi prevelike obremenjenosti z različnimi skrbmi zvečer ne morejo zaspati ali pa se ponoči zbujajo. Predlagamo vam, da si pred spanjem vzamete nekaj minut in razmislite o lepih stvareh, za katere ste hvaležni. Tako se boste umirili, izklopili vse negativne misli in skrbi ter se pripravili na nočni počitek, uporabite Dr. Bach kapljice Miren spanec.

Več pozornosti posvetite svoji prehrani.

Zdrava prehrana je ključnega pomena za ohranjanje visoke ravni energije. Če se občasno pregrešimo, ni s tem nič narobe, pomembno je, da se večino časa prehranjujemo zdravo ter posegamo po naravnih in čim manj predelanih živilih. Začnite z majhnimi spremembami in sčasoma boste opazili, koliko več energije boste imeli, uporabite Dr. Bach kapljice Energija & vitalnost

Načrtujte čas za počitek

Pogosto smo tako zaposleni z različnimi obveznostmi, da si preprosto pozabimo vzeti čas zase. Vaše telo je kot avtomobil – za nemoteno delovanje potrebuje dovolj goriva. Ljudi, ki si ne vzamejo časa in se spočijejo, bo na neki točki na njihovo nespametno početje opomnilo telo samo. Čeprav se vam včasih zdi, da si preprosto ne morete vzeti časa zase, se vprašajte, ali boste podobno mislili tudi takrat, ko boste zboleli. Pravijo, da je preventiva boljša kot kurativa in to velja tudi v tem primeru.

Dr. Bach kapljice so vam lahko v podporo in pomoč! Spodbujajo posameznikovo notranjo sposobnost uravnotežiti in vzpostaviti harmonijo v primeru osebnostnih težav ali spremenjenih čustvenih stanj. Uporabljajo se lahko tudi preventivno, saj nimajo stranskih učinkov.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša Košarica Je PraznaNazaj Na Trgovino